Michelle Toussaint Coaching

Workshop SOS kinderen en emoties

Ben jij een ouder/opvoeder of professional en zit je soms met je handen in het haar als het gaat om de emoties van jouw kind(eren) of de kinderen waarvoor jij zorgt?

De workshops SOS kinderen en emoties zijn laagdrempelig en heel praktisch. Je krijgt tips en handvatten aangereikt waar je zelf gemakkelijk mee aan de slag kunt.

In 1 tot 1,5 uur gaan we aan de slag met vragen als:

Het is een interactieve workshop. Ik laat je kennismaken met wat kinderen te leren hebben en hoe jij hier je bijdrage aan kunt leveren, thuis of op je werk. De workshop zorgt voor herkenning, bewustwording en inzichten in het omgaan met emoties en de invloed die emoties hebben op ons gedrag. Dit alles zorgt voor meer rust in huis. Je krijgt een hand-out mee zodat je de informatie nog een rustig kunnen nalezen.

TMF-18
TMF-1

Wanneer: 1 keer in de 2 maanden op de woensdag- of vrijdagochtend van 9.00-10.30 uur

Locatie: Michelle Toussaint Coaching, Vlielandseweg 24b Pijnacker

Kosten: €20,- p.p. incl koffie/thee wat lekkers en een hand-out van de workshop

Duur:  workshop bestaat uit 1 bijeenkomst van 1,5 uur.

Voor wie: voor ouders, opvoeders en professionals aan wie de zorg voor kinderen is toevertrouwd.

Ik vind het belangrijk iedereen de aandacht te geven die hij/zij verdient. Om deze reden werk ik in kleine groepen, wil je zeker zijn van een plaatsje?
Meld je dan z.s.m. aan via whatsapp, telefoon of per mail, aanmeldingen worden behandeld op basis van binnenkomst (vol = vol).

Deze introductie workshop ‘SOS kinderen en emoties’ is ook te boeken in verkorte vorm voor bijvoorbeeld ouderavonden op scholen/kinderdagverblijven/peuter-speelzaal/gastouderbureaus.