Michelle Toussaint Coaching

Rots & Watertraining

Wat is Rots en Water training?

Rots en Water is een bewezen effectieve methode om de weerbaarheid bij kinderen te vergroten. Deze methodiek is een van oorsprong Nederlands product dat opgezet is door Freerk Ykema. Het programma is ondertussen wereldwijd opgezet. Meer informatie hierover kun je vinden op www.rotsenwater.nl

Rots staat voor je krachtig voelen en opkomen voor jezelf. Water staat voor soepel meebewegen in het contact met een ander en oog hebben voor elkaar.

Reageer je als Rots of als Water? In de training leer je de juiste balans vinden tussen je Rots- en je Waterdeel. De kinderen leren op zichzelf te vertrouwen en dat ze een keuze hebben in hoe te reageren.

TMF-96
TMF-101

Kinderen leren hun kracht kennen en hun grenzen duidelijk en geloofwaardig aangeven.

De Rots en Water training is bedoeld voor jongens en meisjes van zeven tot dertien jaar die beter voor zichzelf willen opkomen en hierbij meer zelfvertrouwen en weerbaarheid kunnen gebruiken.

De training is bedoeld voor kinderen die:

Vooral doen, ervaren en plezier hebben!

Kinderen ervaren tijdens deze training hoe sterk ze zelf zijn en wat ze door middel van hun eigen gedrag kunnen realiseren. Tijdens de sessies gaan we werken aan bewustwording door vooral heel veel te doen, zelf te ervaren en te voelen. Hoe kun je stevig staan, hoe voelt het om goed oogcontact te maken, wat kun je doen met je ademhaling, lichaamstaal en uitstraling?

Wat leert je kind tijdens de 8 lessen:

TMF-118