Michelle Toussaint Coaching

Over Michelle

Wie ben ik?

Ik ben Michelle Toussaint- de Hek (1983) en sinds 2017 heb ik mijn eigen Kinder- en Slaapcoachpraktijk in Pijnacker, waar ik geboren en getogen ben. Samen met mijn man hebben we twee jongens. Mijn passie en de rode draad in mijn werkzame leven is het werken met kinderen. 

Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest in kinderdagverblijven en in de kraamzorg kreeg ik het idee dat ik meer te bieden had. Een droom was ontstaan. Ik wilde een eigen praktijk waarin ik zowel ouders als kinderen kon helpen.

Om deze droom te realiseren ben ik me verder gaan professionaliseren door het volgen van een HBO opleiding van 18 maanden tot gediplomeerd Kindercoach.

In 2017 ben ik gestart met mijn coachingspraktijk. Waar ik in eerste instantie me alleen richtte op Kinder- en Oudercoaching kwam ik steeds meer in aanraking met slaapproblemen en hoe deze kunnen samenhangen met hulpvragen. Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en nieuwe kennis op te doen om kinderen en ouders nog beter te kunnen helpen, dus besloot ik mij ook hierin te verdiepen. In 2020 heb ik mijn opleiding afgerond als gediplomeerd Slaapcoach.

Ondanks dat ik door de jaren heen veel kinderen en ouders heb mogen coachen, geeft het mij nog altijd ontzettend veel voldoening als ik de kinderen zie groeien. Als gedurende het coachingstraject ogen weer beginnen te stralen, het zelfvertrouwen groeit en er weer een lach op het gezicht verschijnt, maakt me dat nog steeds ontzettend blij!

Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en nieuwe kennis op te doen om kinderen en ouders nog beter te kunnen helpen.

TMF-86
TMF-103

Wat mensen zeggen over Michelle:

De opleidingen/ trainingen die ik gevolgd heb zijn:

TMF-3
TMF-42

Aangesloten bij: